Next generation creators

Werken bij
Labeau

Labeau behoort tot de internationale top van veredelaars en vermeerderaars van Phalaenopsis. Door onze kennis en ervaring kunnen wij elke kweker ter wereld in elk segment voorzien van het juiste assortiment en advies. Vanuit ons vestigingen in Lippstadt (Duitsland), De Lier (Nederland), Lochristi (Belgiƫ) vinden jaarlijks ruim 30 miljoen jonge planten hun weg naar kwekers wereldwijd!

Scroll

Beschikbare vacatures

Labeau is een inspirerende omgeving voor onze medewerkers. We bieden onze medewerkers volop ruimte voor zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. Je kunt bij ons aan de slag in verschillende functies op allerlei niveaus. Van veredeling, teelt, marketing, technische dienst tot productie.

Samen streven we naar een fijne omgeving waarin de klant centraal staat, tevreden is en waar jij als Labeau medewerker trots bent! Wil jij samen met ons de wereld van de Phalaenopsis orchidee, helleborus en gloxinia verder veroveren? Neem vandaag nog contact met ons op!

Ga jij de uitdaging aan en word jij ook een ‘creator’?

Geen vacature die bij jou past?

Op dit moment geen passende vacature? Maar vind je dat wij echt een kopje koffie met elkaar moeten drinken? We maken graag kennis met talentvolle starters en doorgroeiers. Mail ons jouw gegevens en cv en wij nemen contact met jou op!

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.