Over ons

Labeau innoveert,
verbindt en inspireert

Scroll

‘Phalaenopsis continue vernieuwen,
dat is onze missie

Labeau

de zoektocht naar perfectie

Veredeling & vermeerdering

Jouw succes als teler hangt vooral af van de kwaliteit en veelzijdigheid van je assortiment. Vertrouw hiervoor gerust op onze plantenrassen met een sterk markpotentieel. Phalaenopsis, Helleborus of Gloxinia, die jou het hoogste rendement opleveren dankzij hun groeiprestaties en uitzonderlijke eigenschappen.

Hoe wij onze belofte waarmaken? Innovatie is onze motor, onderzoek en jarenlange expertise onze brandstof. Het Labeau-veredelingsteam werkt met de meest geavanceerde veredelingstechnieken in eigen hightech labo’s en kassen.

Testen, beoordelen en nog eens testen en keuren tot we het ras hebben met de gewenste eigenschappen. Een datadriven traject met aan het einde van de rit een gedetailleerde productfiche van elk ras. Alleen de genetica met het hoogste rendement overleeft de bikkelharde selectie. Da’s maximaal groeien. Niet enkel in het labo of de kas maar ook op jouw markt.

Wat dat voor jou als teler betekent? Zekerheid. De garantie op een breed aanbod van uiterst productieve rassen, op hoogstaande kwaliteit en op een glimlach bij je klanten.

jonge orchidee plantjes

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.