Nieuws

Persbericht | Eerste succesvolle editie van de Labeau Open Days

De Lier, 18 juni 2024 – Labeau heeft met trots de eerste editie van de Labeau Open Days en het bijbehorende klantenevent afgerond. Gedurende de open dagen kregen klanten de kans om het volledige assortiment te bekijken en genoten zij tijdens het klantenevent van een boeiende presentatie bij Futureland en een exclusieve vaartocht door de haven van Rotterdam, afgesloten met een luxe walking diner aan boord van de Grace Kelly.

Een waardevolle eerste editie van de Labeau Open Days
Labeau kijkt tevreden terug op een succesvolle eerste editie van de Labeau Open Days, met als thema ‘Connection’. Klanten konden het uitgebreide assortiment bewonderen, bestaande uit maar liefst 300 variëteiten. De nieuwe showroom bood een inkijk in de nieuwste innovaties en ontwikkelingen van het bedrijf en vertelde het merkverhaal van Labeau.

Een exclusieve vaartocht door de Haven van Rotterdam
Bij aankomst op het klantenevent op dinsdag 11 juni werden de gasten hartelijk verwelkomd met heerlijke koffie en zoete lekkernijen verzorgd door een barista op de hoofdlocatie in De Lier. Daarna vertrokken zij per bus naar de Port of Rotterdam, waar zij bij Futureland een interessante presentatie kregen. Hier maakten de klanten kennis met de modernste containerterminals, de grootste zeeschepen en de nieuwste offshore ontwikkelingen van Maasvlakte 2, de slimste en grootste haven van Europa.

Het hoogtepunt van het klantenevent was de exclusieve vaartocht aan boord van de Grace Kelly. Tijdens deze indrukwekkende tocht door de haven van Rotterdam werden de klanten in de watten gelegd. De directie, bestaande uit Anja Hark-Borrmann en Febe Floré, gaf een presentatie over de oprichting van Labeau en de ambitieuze toekomstplannen, waaronder de bouw van een nieuw ultramodern laboratorium in Çanakkale, Turkije. De avond werd afgesloten met een culinair walking diner aan boord, waar klanten konden genieten van het prachtige uitzicht en de mogelijkheid kregen om te netwerken.

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.